Save the date! Halloween: 28 oktober 2017

Posted on: in 2017, Amsterdam Halloween Festival, Halloween

We horen je denken: ‘het is 9 januari – ik kan niet geloven dat ik zo lang heb moeten wachten om Halloween 2017 in m’n agenda te zetten!’ Wees niet bang. Omcirkel nu 28 oktober in je agenda en begin aan je kostuum!

Je kunt er niet te vroeg mee beginnen

Amsterdam Spook organiseert elk jaar een legendarisch Halloween-kostuumfeest en een meerdaags Amsterdam Halloween Festival. We werken het hele jaar door aan het bedenken van een origineel thema, het samenstellen van een programma met meer dan 30 artiesten en dj’s, en het maken van onze handvervaardigde props (heb je onze 3 meter hoge Xenomorph gespot, tijdens het Dead Space-feest in 2016??)

Halloween 2017

Ieder jaar kiezen we een gloednieuw thema en locatie. Enkele voorgaande locaties waren: Odeon, Felix Meritis, Boom Chicago, Club Arena, Panama. Voorgaande feestthema’s waren: Dia de Los MuertosDead FamousMad ScienceScarytalesMonster Bash en het Dead Space-scifi-feest van afgelopen jaar.

Het thema wordt aangekondigd in juni 2017 en de vroege vogel-tickets zullen kort daarna verkrijgbaar zijn. Zorg dat je er op tijd bij bent!

Houd onze site, Facebookpagina of evenementpagina in de gaten, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Artiesten, dj’s en performers

Kun je jezelf vouwen als een krakeling, een spijker in je neus laten verdwijnen of heb je een sadistische handpoppenact? Laat het ons weten! Mail ons via Halloween@amsterdamspook.com.